Zvezda serijala „Stručnjak za torte“
Badi Valastro u Beogradu

Badi Valastro, zvezda TLC kanala i jedno od najpoznatijih TV lica širom sveta, je posetio Srbiji 1 juna 2015. godine. Čuveni kralj torti je došao u Beograd kako bi upoznao obožavatelje iz Srbije i promovisao novu sezonu serije “Stručnjak za torte”.

Njegov dolazak je bio najavljen 2 nedelje ranije u “Žikinoj šarenici”, jednoj od najgledanijih emisija u Srbiji, i na TLC Srbija facebook stranici, i izazvao je ogromno interesovanje. Ova objava na društvenoj mreži je imala 1,835 lajkova i više od 100 komentara oduševljenja.

16-EVENT-Samsung Cake Boss-SRB i ENG

 Facebook aplikacija
Hoću da upoznam Badija

Kampanja je nastavljena u različitim medijima, uključujući 25 standardnih i 2 LED bilborda u Beogradu, najave na radio stanicama i PR aktivnosti u jednoj od najslušanijih emisija na Radio Indexu “Buđenje sa Goricom i Draganom”, različitim BTL aktivnostima, intenzivnom internet kampanjom na brojnim sajtovima, kroz banere i PR tekstove, i komunikacijom na TLC Srbija facebook stranici sa nagradnim takmičenjem “Hoću da upoznam Badija”, koje je organizovano kroz posebno kreiranu aplikaciju sa više od 1000 prijavljenih učesnika.

Cake Boss2

Događaj za javnost
Ušće Shopping Center

Badijeva poseta je podrazumevala i organizovanje nekoliko različitih događaja:
• Konferencije za novinare i intervjui
• Događaj za širu javnost
• B2B žurka
• SBB događaj
• Gostovanje u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”
Interesovanje medija je bilo ogromno: dve konferencije za medije, mnogobrojni intervjui i gostovanje u izuzetno popularnoj TV emisiji kod Ivana Ivanovića.
KONFERENCIJE ZA NOVINARE I INTERVJUI
Konferencije za novinare su bile organizovane u Cinaplexx-u, u Ušće Shopping Centru. Prva konferencija za novinare je bila održana bez Badija Valastra, zbog kašnjenja aviona, ali je zato organizovana još jedna, sutradan ujutru. Interesovanje novinara je bilo izuzetno. Organizovan je veliki broj intervjua, i uopšteno gledajući, Badijevo gostovanje u Beogradu je bilo medijski veoma dobro pokriveno.
DOGAĐAJ ZA ŠIRU JAVNOST
Događaj za širu javnost, organizovan u Ušće Shopping Centru, je bila savršena prilika za brojne Badijeve obozavaoce da ga vide i pozdrave uživo. Procenjuje se da je bilo između 5000 i 6000 posetilaca. Voditelj programa je bio Ivan Ivanović.

Cake Boss3

Cake Boss4

Cake Boss5

 

Najbolje dekorisana
srpska torta

Ovom prilikom, Badi Valastro je odabrao najbolje dekorisanu srpsku tortu. U konkurenciji su bile tri torte sa tipičnim srpskim motivima, koje su predložili obožavaoci na TLC Srbija facebook stranici: Đavolja Varoš i pirotski ćilim, Novak Đoković i tenis i Kalemegdan. Pobednička torta je bila Đavolja Varoš i pirotski ćilim.

Cake Boss6

Cake Boss7

Cake Boss8

 

Susret sa obožavaocima
iz Srbije

Obožavaoci su bili potpuno oduševljeni. Svi su želeli da upoznaju Badija i da se fotografišu sa njim, ali je samo nekoliko dobilo priliku da ga lično upozna, a među njima je bila i pobednica nagradnog takmičenja ”Hoću da upoznam Badija” koje je bilo organizovano uz pomoć aplikacije na TLC Srbija facebook stranici. Atmosfera je bila toliko fantastična, da je čak i Badi napravio selfie sa fanovima koji je odmah postovao na svojim facebook, twitter i instagram profilima.

Cake Boss9

Cake Boss10

Cake Boss11

 

TLC žurka
Hotel Allure

TLC žurka povodom Badijeve posete Srbiji je bila organizovana u hotelu Allure, a zvanice su bile poslovni partneri, agencije i mediji. Sa nekoliko aktivacionih butova, TLC “zidom” za fotografisanje u elegantnom hotelskom lobiju, zanimljivim prostorom za žurku sa otvorenim izlazom u baštu, DJ-em, bendom i artistima akrobatama, ali i odvojenim prostorijama za sastanke, bila je to savršena prilika i za upoznavanje sa Badijem i za zabavu.

Cake Boss12

Cake Boss13

Cake Boss14

Cake Boss15

Cake Boss17

 

Veče sa Ivanom Ivanovićem
Specijalni gost Badi Valastro

”Veče sa Ivanom Ivanovićem” je jedna od najpopularnijih talk-show emisija u Srbiji. Njen voditelj Ivan Ivanović je bio i voditelj programa u Ušće Shopping Centru. Oduševljen reakcijom Badijevih obožavatelja, izrazio je želju da ugosti Badija u svojoj emisiji. Ova epizoda je emitovana dve nedelje nakon Badijeve posete Srbiji i bila je veoma uspešna.

Cake Boss18